torsdag 20 januari 2011

Dags att bli social både på nätet och i verkliga livet

Det är dags att jag kryper ut ur helgstiltjen på nätet och börjar blogga och twittra igen. Facebook har jag hållit levande i alla fall. Jag har inte varit sysslolös men det är inte så mycket att skriva om excel-formler. Även om det är nog så intressant och dessutom nödvändigt för att få in pengar till hyran.

Visst finns det mycket att kommentera om det som händer i stora vida världen eller åtminstone Sverige men excel-formler med många om och men tär på krafterna. Onekligen borde vi ha ett enklar skattesystem. Och konstateras kan att en pensionär som jobbar betalar inte mycket skatt på det. Jag har dock några år kvar tills jag kan åtnjuta detta.

Idag har jag dock lämnat excel-kalkylerna åt sitt öde. På förmiddagen träffade vi i kommunfullmäktiges presidium stadens revisorer. Ett intressant och givande möte.

Och på eftermiddagen/kvällen hade Glokala Sjuhärad kallat till brainstormingsmöte om att fixa en internationell saluhall. Många bra idéer dök upp. Jag tycker dock att det är viktigt att man går ut försiktigt. Så att man verkligen lyckas. Coompanions projekt Kompanjonen kan bli en bra grund tror jag. Det gäller bara att få de andra med på tåget. Här finns grunden för att komma igång med ett redan etablerat projekt för att etablera nya sociala företag.

I morgon är det dags för ytterligare en dimension i Excel-kalkylerandet. 3:12 reglerna är inte så lätta. Så det får vara tillräckligt för ikväll.

Dessutom måste jag ringa till Telia kundtjänst. Eftersom mina samtal kopplas ned efter en viss tid lär jag väl bli nedkopplad innan jag kommit fram. Det är om detta jag ska ringa. Jag har tydligen begränsad talartid.

1 kommentar:

Lisa Arvidsson sa...

Hej!

Jag vill tipsa om att du även kan kontakta oss på andra sätt än telefon - så slipper du om inte annat risken att samtalet bryts vid fel tillfälle! Se http://www.telia.se/privat/kundservice/kontaktatelia/

Om du vill kan du även fylla i formuläret på länken nedan, så tittar jag på ditt ärende!
http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

Hälsningar
Lisa Arvidsson
Telia kundservice