onsdag 5 januari 2011

Länge sedan

Länge sedan sist jag skrev. En vecka eller så. Har jobbat en del och har levererat två uppdrag. Plus skottat snö. Så till den milda grad att jag knappast får träningsvärk. En halvtimme igår och en timme idag. Fast då ingick kanske en kvart skvaller med grannarna.

Har också rensat en dator från fyra år. Numera i tryggt förvar hos ett barnbarn som slipper stå på knä för sin yngre broder som har en dator från skolan (delad på två visserligen).

Alla egna installationer är klara. Fast visst är det konstigt att ingen information kommit från fastighetsförvaltare eller ägare eller Telia (fast det är visst inte deras ansvar) om vilka program som vi har tillgång till. Eller varför text-Tv är bortkopplat. Nu finns det en klocka på informationen men inte vilket program.

Funderar på att skriva ett öppet brev om alla konstigheter som föregått installationen av bredband och digital-TV eller vad det nu är för typ av TV. Känns som ett särskilt tillfälle för Telia att göra affärer. Och vad har de nya ägarna (Första AP-fonden)för dold agenda i det. Stor aktieägare i Telia.

Kan annars konstatera att det är rätt säkert att åka tåg till Göteborg från Borås. Men en dubbelspårig linje vore inte fel. Det skulle bidra till säkrare tider.

Ikväll tänker jag i alla fall ta det lugnt. Återkommer med mer. Om både det ena och det andra

Inga kommentarer: