lördag 19 juni 2021

Summering av dagen en sommarkväll

 Sitter ute i den ljumma sommarkvällen och försöker summera dagen. Den började med lite funderingar, skulle jag verkligen åka på Rotary-möte med lite fler människor än vanligt och inomhus.


Jag har ju lärt mig sedan mars 2020 att hålla avstånd och sprita händerna. Skulle jag kunna det? Jag är glad att jag åkte. Mycket intressant och matnyttig information och inspiration. Jag kunde hålla avstånd och sprita händerna även om inte alla andra kunde det. Men de hade väl fått sina två sprutor.Jag har ju bara fått en. 

Inspirerande var att lyssna till hon som på ett roligt sätt pratade om kroppsspråk. Något som vi det senast året har tvingats hålla oss ifrån. På digitala möten kommer ju inte kroppsspråket fram så jättebra. När man inte kan se varandra i ögonen. Det har gjort att människor kommit längre bort från varandra.Det finns dock en väg har jag upplevt. Genom att kommentera på en chatt. 

Fast när det till sist innan en välsmakande lunch,som avnjöts utomhus med några liberaler, bjöds upp till dans var det bara att släppa loss. Ett och ett halvt år fanns lagrat i kroppen.

Vi slapp regn och åska fast den enligt min blixtapp varit ganska nära. 

Väl hemma blev det lite slappande i solstolen för att sedan avsluta med lite TV. Min pappa Marianne har jag länge velat se. Ikväll gick den på TV och finns också på SVT Play. Förra året lyssnade jag till den riktiga pappa Marianne i samband med Borås Pride. Jag uppmanar alla att se filmen. Den talar om hur viktigt det är att alla människor får vara den hen är. Visste inte för övrigt att den var inspelad i Alingsås. En stad som jag inte bara har koppling till för att vi haft ett och annat partimöte där utan en stad jag jobbat i i några år. 

Lyssnade till sist lite från utomhus p Sven-Ingvars. En glad musik som får en att vilja dansa och sjunga. 

Så summeringen av dagen blir att den varit bra. Har glömt lite ilskan över den långa väntetiden för att få andra sprutan. Nu är det ju bara  2 ½ vecka  kvar.

Nu är det nog dags att gå in och sova, Fast det är ju hur ljuvligt som helst ute. 

Inga kommentarer: